Reparation af hvidevarer i Aarhus, Viby og omegn

Har du behov for hjælp til reparation af hvidevarer i Aarhus, Viby eller omegn, kommer vi hurtigst muligt og udreder situation. Undgå ødelagte weekender eller højtider, vi servicerer og reparerer alle de kendte mærker og modeller. Vores erfarne installatører og montører løser dit problem til tiden. Kontakt os før dine hvidevarer giver dig problemer.

Vedligeholdelse af hvidevarer

Forlæng levetiden af dine hårde hvidevarer. Vi tilbyder både hvidevareservice, reparation af hvidevarer, når uheldet er ude, og installation af hårde hvidevarer. Vi har erfaring med alle de kendte mærker inden for hårde hvidevarer og kan også hjælpe dig.

Når uheldet først er ude, kommer vi også og hjælper. Skulle det vise sig, at det bedre kan betale sig at udskifte dine hårde hvidevarer i stedet for en reparation, er vi naturligvis også behjælpelige med råd og vejledning. Vi forhandler alle de kendte mærker og modeller og er altid klar til at vejlede dig bedst muligt.

Få hjælp til reparation af hvidevarer

Har du brug for hjælp eller vejledning eller bare generelle spørgsmål i forbindelse med reparation af dine hårde hvidevarer er Frederiksbjerg El kundeservice klar til at hjælpe dig på tlf.: 86 12 68 33. Vi kan hjælpe med reparation af hvidevarer i Aarhus, Viby og omegn.

Reparation af hvidevarer i Aarhus, Viby og omegn.

Kontakt mig

Top