Elektriker & el-installatør i Vejle

Velkommen til Aarhus Hvidevareservice

Leder du efter en dygtig og erfaren el-installatør og elektriker? Hos Frederiksbjerg El har vi igennem mange år betjent og serviceret el-installationerne i Vejle-området. Vores passion er tydelig i hvert projekt, og vi håndterer en bred vifte af opgaver, lige fra data-, tele- og el-installationer til private og erhvervskunder. Vi prioriterer grundighed og kvalitet, og vores erfarne team sikrer, at vi altid leverer holdbare løsninger, vi er stolte af.

Lokal elektriker i Viby J

Vores base er i Vejle, og dermed har vi en dyb forståelse for lokalsamfundet. At levere en førsteklasses service er vores målsætning, for tilfredse kunder er vores bedste reklame.

Som din lokale elektriker i Vejle har vi fingeren på pulsen, når det kommer til lokale krav og forventninger. Vores mål er at yde top service hver eneste gang.

Med vores placering i Vejle kører vi ud og tilbyder elektrikerarbejde i hele Vejle-området og omegn.

 

Få et tilbud

 

Elektriker og el-installatør til reparation og eftersyn af hvidevarer

Vores team er specialiserede i service og vedligeholdelse af hårde hvidevarer og kender til alle de populære mærker. Vi holder os opdaterede med de seneste innovationer og sikrer, at vores team konstant opdateres med den nyeste viden, så vi kan tilbyde den bedste service. Dog kan det nogle gange være mere hensigtsmæssigt at skifte end at reparere, og i sådanne situationer kan vi også rådgive om og levere nye hvidevarer. Vi fokuserer på miljørigtige og energieffektive produkter.

Vi tilbyder:

 

Ring: 86 12 68 33

 

Tag kontakt og få en uforpligtende snak

Tag kontakt for en uforpligtende samtale Vores team af elektrikere og el-installatører er altid klar til at assistere hurtigt, og vi besvarer gerne alle dine spørgsmål. Kontakt os i dag på tlf. 86 12 68 33 for at booke en el-installatør, elektriker eller få rådgivning om nutidens hvidevarer.

Kontakt mig

Top