Elektriker & el-installatør i Horsens

Velkommen til Aarhus Hvidevareservice

Er du på jagt efter en pålidelig og dygtig el-installatør og elektriker i Horsens? Hos Frederiksbjerg El har vi gennem adskillige år varetaget og vedligeholdt el-installationer i Horsens-området. Vores dedikation skinner igennem i hvert eneste projekt, og vi håndterer en bred palette af ydelser, fra data-, tele- og el-installationer for både private og erhvervskunder. Kvalitet og omhyggelighed er kernen i vores arbejde, og vores kompetente team sikrer altid, at vi leverer robuste løsninger, som vi er stolte af.

Lokal elektriker i Horsens

Vi er stolte af vores rødder i Horsens og har derfor et indgående kendskab til lokalområdet. At levere en service af høj kaliber er vores primære fokus, da glade kunder er hjertet i vores forretning.

Som din lokale elektriker i Horsens er vi altid opdaterede omkring de lokale behov og ønsker. Vores ambition er at levere den optimale service ved hver eneste opgave.

Fra vores centrerede position i Horsens kører vi ud og servicerer hele Horsens-området og nærliggende byer.

 

Få et tilbud

 

Elektriker og el-installatør til reparation og eftersyn af hvidevarer

Vores dedikerede team er eksperter inden for vedligeholdelse og service af hårde hvidevarer og er bekendte med alle de store mærker. Vi er altid opdaterede med de seneste trends og teknologier, og vores team uddannes løbende for at sikre den bedste service. Nogle gange er udskiftning mere fornuftigt end reparation, og i sådanne tilfælde kan vi også vejlede om og forsyne med nye hvidevarer. Vi prioriterer bæredygtige og energieffektive produkter. Vi tilbyder:

 

Ring: 86 12 68 33

 

Tag kontakt og få en uforpligtende snak

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse Vores team af elektrikere og el-installatører er altid klar til at hjælpe, og vi besvarer gerne ethvert spørgsmål. Ring til os i dag på tlf. 86 12 68 33 for at aftale en tid med en el-installatør eller elektriker, eller for at høre mere om de nyeste hvidevarer.

Kontakt mig

Top